Kind bang voor monsters

Kind bang voor monsters? Gebruik anti monster spray!

Is jouw kind bang voor monsters? Duiken ze telkens weer op bij het slapengaan of midden in de nacht? Met anti monster spray verjaag je alle enge wezens, zoals enge dieren, draken, heksen, monsters, spoken, griezels en aliens.

 

Bestel de anti monster spray sticker

Peuter – kind bang voor monsters

Onder het bed, in de kast of achter de deur. Iedere schaduw, elk piepje en ieder geluid kan voor een peuter of kind betekenen dat ergens op zijn of haar kamer een eng wezen zit verstopt. Niet alleen super vervelend voor je kind, maar ook voor jou als je ’s avonds voor de zoveelste keer op zijn of haar kamer staat. Of – erger nog – wanneer je midden in de nacht jouw kleine moet troosten.

Zitten de monsters op meerdere kamers of reizen ze steeds mee tijdens logeerpartijtjes? Vanaf twee stickers krijg je 10% korting!

Anti Monster Spray Sticker op spuitbus

Weg met nachtmerries en moeilijk inslapen

  • Slechts €2,50

  • De sticker is overal op te plakken

  • Klein en handzaam (9,5×9,5 cm)

  • Gratis verzending in Nederland

 

Bestel hem direct

De anti monster spray is speciaal voor peuters en oudere kinderen die bang zijn, slecht inslapen of nachtmerries hebben door enge wezens op hun kamer. Het werkt heel eenvoudig: plak de sticker op een plantenspuit of spuitbus en vul deze met water. Spray daar waar je (klein)kind denkt dat het nodig is. En vergeet ook zijn eigen bed en deken niet: dan weet je zeker dat het monster ook daar weg blijft. Of het nu gaat om een peuter of een ouder kind: leg uit wat je aan het doen bent, wanneer je de anti monster spray gebruikt. Hoe sterker je verhaal, des te beter werkt de spray!

Referenties

Milly Monster

“Aahhh dit spul werkt goed! Ik ga nooit meer terug”

Milly Monster

Gerrie Griezel

“Gezocht: nieuwe, rustige kinderkamer zónder anti monster spray”

Gerrie Griezel

Berrie Bobbel

“Ik ben mijn vaste stekkie onder het bed kwijtgeraakt!”

Berrie Bobbel

Geniet voortaan van monstervrije nachten

Bestel de sticker voor €2,50